SNS predao listu za beogradske izbore, Šapić kaže – Beograd je Njujork Balkana

Beogradski izbori 16. feb 202218:13 47 komentara
Fonet

Predstavnici Srpske napredne stranke predali su večeras Gradskoj izbornoj komisiji listu "Aleksandar Vučić - Zajendo možemo sve" za izbore za Skupštinu grada Beograda. Listu su predali funkcioneri SNS Darko Glišić i Aleksandar Šapić, a kutije sa potpisima birača koji podržavaju tu listu doneli su predstavnici SNS obučeni u plave jakne sa stranačkim obeležjem. Nosilac liste Aleksandar Šapić izjavio da misli da se Beograd može nazvati Njujorkom jugoistočne Evrope i da je on odavno centar ovog regiona, a da će oni na ovim izborima pokušati da Beograd bude još bolji i kvalitetniji.

Dodao je da će jedan od prioriteta biti i briga o ljudima.

Povezane vesti

On je izrazio zahvalnost svim ljudima koji su prošle noći došli da podrže, kako je rekao, „sve što je rađeno u Beogradu“ i naveo da su izgrađene nove škole, vrtići, bulevari, pozorišta i sportski centri.

„Duboko smo uvereni da Beograd ide u dobrom pravcu, čak će vam to reći i oni koji nisu glasači SNS, i da ono što danas vide jeste nešto što su svi želeli mnogih godina i decenija“, rekao je Šapić novinarima posle predaje liste.

Glišić je rekao da je listu podržalo oko 12.500 birača svojim potpisima.

Skupština grada Beograda ima 110 odbornika, a SNS je prva stranka koja je predala listu.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari (47)

Vidi sve komentare