Mihajlović: SNS u kampanju ulazi sa rezultatima koje građani prepoznaju

Izbori 2022 19. feb 202210:53 komentara
ZORANA MIHAJLOVIC
Tanjug/Sava Radovanović

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da vladajuća stranka u izbornu kampanju ulazi sa rezultatima koje građani prepoznaju, da je to i njihov uspeh i da veruje da će građani ukazati poverenje onima koji ih slušaju i ostavljaju konkretna dela iza sebe.

Povezane vesti

„Dolaskom na vlast pre 10 godina, Srpska napredna stranka zatekla je umornu i obeshrabrenu Srbiju koja nije imala nadu da je moguće ostvariti kvalitetnu sadašnjost i budućnost. Odgovornim i pametnim politikama zajedno smo gradili Srbiju, nove puteve i pruge koji povezuju naše najveće gradove, povećali smo plate i penzije, otvorili stotine fabrika i rekordno smanjili nezaposlenost“, navela je Mihajlović.

Kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, ona je ukazala da je Srbija postala najbrže rastuća privreda u Evropi i zahvaljujući izvanrednim ekonomskim rezultatima uložila ogromna finansijska sredstva u zdravstveni sistem tokom pandemije kovid-19.

„Na putu razvijene, uspešne i međunarodno poštovane Srbije ne planiramo da se zaustavimo. Pozivam građanke i građane da pogledaju rezultate koje smo postigli i da nam daju poverenje kako bismo nastavili zajedno da gradimo Srbiju”, rekla je Mihajlović.