Ne davimo Beograd: Kandidat za odbornika napadnut na biračkom mestu na Zvezdari

Izbori 2022 03. apr 202213:52 > 14:33 4 komentara

Ne davimo Beograd je saopštio da je, na biračkom mestu 13 na Zvezdari, napadnut kandidat za odbornika gradske skupštine Grada Beograda Miloš Vučković, nakon što je, kako su istakli, prišao licima koja su ispred ovog biračkog mesta vršila pritisak na birače, vodila paralelni spisak i instruisala građane kako da glasaju.

„Nakon što im je prišao, grupa SNS batinaša ga je okružila i prvo vređala, da bi ga zatim jedan od njih više puta udario i izbio mu telefon iz ruke. Vučković, na sreću, nije pretrpeo teže povrede. Napad je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta, ali nije privela napadača, koji je ušao u biračko mesto. Nakon što je na lice mesta došao i Radomir Lazović, kandidat koalicije Moramo za narodnog poslanika, ista grupa ljudi i lice koje je napalo Miloša Vučkovića, uputili su mu pretnje da će ga naći, da znaju gde živi i da će mu napasti porodicu“, navodi se u saopštenju.

Pokret Ne davimo Beograd je pozvao policiju da radi svoj posao i da napadače odmah procesuira i obezbedi da se izborni dan odvija bez smetnji i napada.

Sve najvažnije informacije pratite u našem BLOGU UŽIVO i na stranici IZBORI 2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare