Movsesijan: Imaćemo na izborima ozbiljniju kontrolu nego ikada u ovih 10 godina

Parlamentarni izbori 29. mar 202213:36 > 13:542 komentara
Izvor: N1

Drugi na listi kandidata "Boris Tadić - Ajmo ljudi" za parlamentarne izbore i predsednik Nove stranke Aris Movsesijan izjavio je da će opozicija imati ozbiljnu kotrolu na predstojećim izborima i pozvao je građane da u što većem broju izađu na njih, kako bi "da svojim glasom potvrdili pobedu opozicije".

„Mislim da je apel veoma važan kako bi zajedno radile sve opozicione stranke. Što se tiče fantomskih listića i poziva za izbore, u mojoj zgradi koja ima tri sprata i potkrovlje, po dva stana na spratu, mi smo dobili osam nepostojećih stanara“, kazao je on u emisiji N1 Studio Live i istakao da će na predstojećim izborima biti jako važno da opozicija ima dobru kontrolu na biračkim mestima.

Povezane vesti

Podsetio je da svi koji dođu na biračko mesto budu isprskani sprejom, i da jedino ukoliko postoji tečnost koja skida oznake tog spreja sa ruke, moguće je da se dva puta glasa.

„Jako je važno da kontrolori budu spremni da kontrolišu svakog, ali svakog birača, kada se pojavi. A ovo (fantomski stanari) je stvar koja je ozbiljnija od izbora, po meni. Kada bi neko prijavio na vašu adresu nekoga da stanuje, to može da nosi i neke druge pravne konsekvence“, kazao je on.

On je ocenio da je trenutna situacija vrlo teška, ali se nada da će opozicija uspeti da reši problem.

„Mislim da je to najbolji poziv za građane da izađu na izbore i da svojim glasom potvrde pobedu opozicije“, poručuje Movsesijan.

Predsednik Nove stranke je naveo da je postignut dogovor o koordinaciji opozicionih stranaka tokom izbora, i pozvao je građane još jednom da izađu na izbore.

„Mislim da ćemo imati ozbiljniju kontrolu nego ikada u ovih 10 godina“, podvukao je gost N1.

Ocenio je da će na izborima glasači imati priliku da izaberu da „Srbija krene pravim putem“.

„Želimo Srbiju u Evropi i želimo da postignemo standard koji je u Evropi. Mi se sada merimo sa Albanijom ili Severnom Makedonijom, a nekada smo se merili sa mnogo jačim zemljama“, zaključio je Movsesijan.

Sve o izbornoj kampanji i aktivnostima kandidata, stranaka i koalicija čitajte na našoj stranici  Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar