RIK proglasio još dve liste za parlamentarne izbore

Parlamentarni izbori 20. feb 202215:471 komentar
RIK, Republička izborna komisija
N1

Republička izborna komisija proglasila je liste "Milica Đurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici" i "Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlić" za parlamentarne izbore 3. aprila.

Od danas u radu RIK u proširenom sastavu učestvuju i Vladimir Todorić (član) i zamenik člana Jovica Todorović, koji su izabrani na predlog koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Komisija je prihvatila i predloge liste „Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“ da član i zamenik člana RIK u proširenom sastavu budu Nemanja Jekić (član) i Milan Pavlović (zamenik člana).

Član i zamenik člana RIK u proširenom sastavu na predlog liste „Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja – Usame Zukorlić“, postali su Ferid Bulić i Tarik Dudić. Na predlog liste „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju“, član i zamenik člana RIK u proširenom sastavu postali su Miloš Tomašević i Zorica Simeonović.

Do sada su proglašene liste Srpske napredne stranke i koalicionih partnera „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, lista Socijalistička partije Srbije – Jedinstvena Srbija, zatim liste Saveza vojvođanskih Mađara i Srpske radikalne stranke, „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ i „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju“.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar