Vučić: Idemo da 3. aprila pobedimo ubedljivije nego ikada

Predsednički izbori 13. mar 202213:27 51 komentara
Tanjug/Nenad Mihajlović (arhiva)

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u Bačkoj Palanci da je Srbija u mnogo težoj situaciji nego što to nekome izgleda i da ne treba sklanjati ljude koji misle drugačije, jer Srbija treba da je ujedinjena za budućnost.

Biće mnogo teško, situacija se pogoršava iz dana u dan i ništa nije zauvek dato, ni mir ni sloboda, te moramo da brinemo o svojoj zemlji, rekao je Vučić, preneo je portal Pink.rs.

„Vreme je da sačuvamo svaki život, svakog zaposlenog, svoju zemlju, svoje selo, ali pre svega svoju decu i njihovu budućnost. Zato nam treba odgovorna politika kojom ćemo uspeti da štitimo svoje interese“, kazao je Vučić.

Pročitajte još:

Dodao je da će biti hrane, a da se samo teškim merama i odluka može sačuvati stabilnost.

„Ako to uspemo, uspećemo da izdržimo krizu lakše od ostalih. Neće biti lako, ali neka nam bude lakše nego drugima. Ne mislim da treba da uđemo u NATO, već treba da ostanemo vojno neutralni i da razvijamo svoju vojsku“, istakao je Vučić.

On je rekao da je ponosan na urađeno, a da su u planu velika ulaganja i najavio da će Bačka Palanka biti u prva tri grada koji će dobiti velikog investitora.

„Ovo nam je jako važno i to je moje obećanje za vas“, rekao je Vučić.

„Izbori nisu igra, država nije igračka. Idemo da ih 3. aprila pobedimo ubedljivije nego ikada. Obećavam vam mir, stabilnost i borbu za Srbiju“, poručio je Vučić koji je jutros u okviru predizborne kampanje posetio Kać, a nakon obraćanja građanima u Bačkoj Palanci, posetiće i Vrbas, Čurug i Titel.