Vučić kreće u kampanju iz Merošine, fudbalsko igralište pretvoreno u „arenu“

Predsednički izbori 18. feb 202223:31 > 19. feb 2022 07:4552 komentara
merošina miting sns pripreme
Izvor: N1

Fudbalsko igralište u Merošini pretvoreno je u peščani plato sa binom, zato što će predsednik SNS, kako saznajemo, uz podršku više hiljada ljudi koji će biti dovozeni sa raznih strana, u subotu u podne tu početi zvaničnu predizbornu kampanju.

Kako nezvanično govore lokalni naprednjaci, od početka nedelje se u njihovim redovima spekulisalo o tome da Vučić baš iz Merošine planira da uđe u predizbornu trku. Kada je sredinom nedelje stigao tucanik, koji je potom i razasut po igralištu, bilo je jasno da se priprema veliki skup.

Da je u pitanju dolazak prve figure vladajuće stranke, definitivno više nije bilo sumnje kada je dovezen takozvani „Radiša“, građevinska mašina koja na sebi ima obeležja Srpske napredne stranke.

merošina miting sns pripreme
N1

Uz tu mašinu, u blizini pripremnih radova viđeni su i kamioni građevinske kompanije Trejs, koja često dobija angažmane na javnim konkursima za razne građevinske radove u Srbiiji. Na pripremi stranačkog skupa su bila angažovana i lokalna javna preduzeća.

Do petka popodne je postavljena i bina, a travu na stadionu prekrio je tucanik.

Kako N1 saznaje, Gradski odbor SNS-a iz Niša, sutra masovno odlazi u Merošinu na predsednikov prvi predizborni skup u ovoj godini. I ovoga puta angažovani su autobusi koji će iz Niša prevoziti članstvo i zaposlene u javnom sektoru do igrališta pretvorenog u „arenu“.

merošina miting sns pripreme
N1

Uporedo dok se Merošina spremala za sutrašnji start lidera vlasti, nekoliko kilometara dalje mašina i radnika nije bilo na gradilištu autoputa Niš – Priština koje je takođe Aleksandar Vučić, ali kao predsednik Srbije, otvorio pre dva i po meseca.

Komentari

Vaš komentar