Profesor Duško Kuzović napustio Patriotski blok zbog POKS-a Žike Gojkovića

Izbori 2022 20. feb 202211:38 > 11:419 komentara
Izvor: Ljubica Sokić/Nova.rs

Profesor Duško Kuzović saopštio je da napušta Patriotski blok i to zbog, kako je naveo, uključivanja u Patriotski blok, a suprotno stavu većine članica, organizacije "Pokret za obnovu Kraljevine Srbije (POKS)" na čelu sa Žikom Gojkovićem.

„O snažnim vezama organizacije „POKS“ sa vladajućim režimom u Srbiji (protiv koga se iskreno borimo) srpski narod zna, rukovodstvo Srpskog pokreta „Dveri“ zna, znaju saradnici u organizaciji koju predstavljam, kao što zna i moja malenkost – ta činjenica se ne može ingnorisati. Čast mi je što ste me planirali za mesto kandidata za gradonačelnika Beograda (kako ste izjavili u intervjuu), ali nisam u mogućnosti da stanem pred svoje sugrađane, građane Beograda, da ih pozovem i povedem na aktivnosti protiv režima i da ignorišem tu nepobitnu činjenicu“, navodi Kuzović.

Srpski pokret Dveri i deo Pokreta obnove Kraljevine Srbije potpisali su pre nekoliko dana koalicioni sporazum za predstojeće parlamentarne, predsedničke i beogradske izbore, a zajednički predsednički kandidat biće lider pokreta „Dveri“ Boško Obradović.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar