Marković: Radimo u interesu Srbije i Beograda

Izbori BG 16. feb 201812:23 > 12:26
N1

Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da građani Beograda treba da na predstojećim izborima daju poverenje koaliciji SPS-JS, jer se predstavnici tih stranaka ne svađaju, već domaćinski rade u interesu Srbije i Beograda.

„Sve ono što se gradi i što se bude gradilo u Beogradu dovešće do većeg broja turista u naš glavni grad. A kada dođu u Beograd, doći će i u Jagodinu, Vrnjačku Banju, Nišku Banju, na Zlatibor… Tako da razvoj Beograda treba da podržimo i direktno ćemo se uključiti u razvoj prestonice posle 4. marta, jer će to građani Beograda tražiti od nas i dati nam na izborima veliko poverenje“, izjavio je Marković.

Kako se navodi u saopštenju, Marković je to izjavio u obraćanju funkcionerima JS i SPS na obeležavanju 14. rodjendana i slave JS u beogradskoj opštini Surčin.

Marković je rekao da je, obilazeći razne delove Beograda, došao do zaključka da građani žele tu koaliciju jer „nikada nije izdala Srbiju i grad Beograd“.

Kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić izjavio je da je potpuno uveren da će koalicija posle izbora biti deo gradskog parlamenta sa još većim broje odbornika, kao i tima koji će razvijati Beograd.

„Beograd kao glavni grad treba da bude lokomotiva razvoja Srbije i Beograd mora da daje ritam tom razvoju. U poslednjih 10 godina smo pokazali da je naša koalicija u interesu građana Srbije i ja želim i Beogradu i Srbiji da budu jaki, jedinstveni i organizovani kao što je jaka, jedinstvena i organizovana koalicija SPS-Jedinstvena Srbija“, rekao je Antić.