Dva Radulovića na glasačkom listiću, "pronađite razliku"

Izbori BG 21. feb 201819:09 > 19:40
Screenshot

Lista "Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka - Radulović Milorad", pred Upravnim je sudom. Na odluku izborne komisije da tu listu proglasi, žalio se Pokret "Dosta je bilo", ubeđen da je u pitanju lažna lista čiji je cilj da birače dovede u zabludu. Nosilac sporne liste Milorad Radulović dva dana izbegava da stane pre kamere N1.

Milorad Radulović, nosilac je liste „Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka“ na predstojećim beogradskim izborima. Inače, ugostiteljski tehničar, pomoćnik predsednika opštine Zemun.

Saša Radulović, predsednik pokreta „Dosta je bilo“, nema dilemu zašto se Milorad kandidovao.

„Gledaju da zbune birače. Neki birači u brzini dođu na biračko mesto, traže ime svoje liste, biće jako mnogo lista, kao što znate 24. Mnoge su lažne liste i potiču direkno od Aleksandra Vučića i onda može da se desi, i dešava se, da ljudi pogreše i zaokruže pogrešan broj. Taj isti Radulović Milorad je sa listom „Dosta je bilo“ učestvovao na izborima 2016. godine i tu je uspeo da zbuni 1,58 odsto Zemunaca“, tvrdi lider DJB Saša Radulović.

Zbunjujuće je, tvrdi Radulovićev koalicioni partner, to što funkcioner SNS na izbore ide nezavisno od svoje partije.

„Izađete na beogradske izbore sa posebnom grupom građana koja se zove „Dosta je bilo pljačke, kriminala i lopovluka“. Na koju ste pljačku, kriminal, i lopovluk mislili? Da li možda ste otkrili u opštini Zemun da neko krade u ime vlasti SNS, da li na nivou Beograda kradu Vesić i Mali? Jel postoji Milorad Radulović, jel on neki fantom kao oni fantomi iz Savamale“, pita Boško Obradović iz Dveri.

Milorad Radulović postoji, ali N1 dva dana ne uspeva da ga nađe na radnom mestu.

Dok su nam juče u kancelariji pomoćnika predsednika opštine rekli da je Milorad Radulović na terenu, lično Radulović obećao je da će izjavu dati danas. A danas u sms-poruci odgovara da ipak ne može, jer nije u Beogradu.

Osim što je funkcioner opštine Zemun, Milorad Radulović je i donator SNS. U prošlogodišnjoj kampanji za predsedničke izbore donirao je stranci najčešći iznos – 40.000 dinara.