Obradović: Sa TV Hepi su zvali na fiksni, izvadiću listing

Izbori BG 01. mar 201812:39 > 12:40
N1

Lider Dveri Boško Obradović ponovio je danas na konferenciji za novinare da mu je sa Hepi televizije stigao poziv sinoć oko 22 sata da učestvuje u duelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Kako je naveo, sinoć oko 22h stigao je poziv na fiksni telefon centrale Dveri u Beogradu, zvali su iz produkcije Jutarnjeg programa televizije Hepi ali da se ta osoba nije predstavila imenom i prezimenom.

Rečeno mu je da duel može da se održi samo u 8.30h u četvrtak ujutru jer Vučić posle toga putuje u Sofiju kao i da se hitno javi Milomiru Mariću.  

Obradović naglašava da je sms-om potvrdio Mariću dolazak na duel a da mu je on odgovorio tek u 00:30 sati da nema nikakvog poziva. Tvrdi da je Vučić kukavica i da je namerno odustao od duela.  

Na pitanje novinara da li će tražiti listing poziva za fiksnu liniju na koju je stigao poziv, Obradović je odgovorio potvrdno dodajući da su ga namerno tako zvali.

Na Twitteru je objavio i prepisku:

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da je ispred TV Hepi, gde je pozvan da gostuje u jutarnjem programu, bio Boško Obradović koji je hteo da izazove neki incident.

„Bili su neki s kapuljačama, pa su pobegli. Reč je o Obradoviću, koji je valjda hteo neki incident da izazove, a onda je shvatio da ne dolaze (novinarke TV Pink) Gordana Uzelac i Mara Dragović i da baš ne može onako kako to rade sa ženama. Ovo je malo teža kategorija“, kazao je Vučić.

Obradović je naveo da je došao sam jer je pozvan i na Facebooku je emitovao uživo prenos situacije ispred televizije.