Dveri i DJB: Kontrolori da se suprotstave izbornoj krađi

Izbori BG 01. mar 201821:24 > 21:25
Dveri/DJB

Predsednici pokreta Dveri i Dosta je bilo, Boško Obradović i Saša Radulović, pozvali su večeras kontrolore iz svih opozicionih stranaka da se na beogradskim izborima 4. marta, suprotstave potencijalnoj izbornoj krađi od strane vlasti.

Radulović je na završnoj tribini liste “ Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu a da se oni ne vrate“ kazao da očekuje „ozbiljan pokušaj kradje na biračkim mestima 4. marta“.

„Pre biračkih mesta kradu tako što ucenjuju ljude, daju pakete sa hranom, vode na izlete, nude zapošljavanje ali gradjani moraju da znaju da niko ne može da zna kako su glasali. Na biračkom mestu može da dodje do menjanja glasačkih listića već pripremljenim listićima SNS-a ali to su prevare za koje smo se pripremili“, kazao je Radulović a preneo DJB.

Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je kontrolore iz drugih opozicionih stranaka da na izborni dan ostave po strani ideološke i političke razlike i da zajedničkim snagama sačuvaju izborni rezultat.

„Svi koji u ime opozicije kontrolišu glasanje, treba da se suprotstave potencijalnom izbornoj kradji od strane vlasti“, rekao je Obradović.