DJ Ivan Tasovac puštao klasiku na afterpartiju Filharmonije u Savamali

Kultura 29. dec 201817:12 > 17:15
Promo

Nakon što je pripremila dva nezaboravna novogodišnja koncerta na Kolarcu sa legendom na kastanjetama Luserom Tenom i dirigentom Oliverom Dijasom, Beogradska filharmonija je priredila prvi afterparti u jednom klubu u Savamali. Direktor Ivan Tasovac oprobao se u ulozi Di-džeja puštajući isključivo klasičnu muziku.

Da se uz najpoznatije primere klasične muzike može plesati kao u disko klubu pokazalo se sinoć u srcu Savamale. Na prvom u nizu događaja pod nazivom Late Night Classic, Beogradska filharmonija klasičnu muziku proširuje na klupsku scenu.

Kas Valkira, Imperijalni marš, Igra sablji, Tako je govorio Zaratustra, Seviljski berberin, Bolero, samo su neke od numera koje su se sinoć glasno slušale na jednoj od centralnih lokacija beogradskog noćnog života.

Afterparti je usledio nakon čuvenih filharmonijskih koncerata koje je mnogobrojna publika ocenila kao jedno od najboljih novogodišnjih izdanja orkestra. O tome svedoče višeminutne ovacije nakon svake odsvirane numere za vrhunske izvođače i Filharmoniju koja se ovoga puta predstavila u latino ritmu.