Bjelogrlić pred publikom nakon premijere i puštanja iz pritvora

Kultura 24. avg 202122:23 > 22:30 60 komentara
N1

Beogradska premijera filma "Nečista krv" održana je večeras u Kombank dvorani, a glumac Dragan Bjelogrlić, iako se nije pojavio na crvenom tepihu, poklonio se na kraju filma publici zajedno sa ekipom filma.

Bjelogrlić je ranije danas pušten iz pritvora u Nišu, nakon saslušanja u osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, a nekoliko sati kasnije, pojavio se na premijeri.

POVEZANE VESTI

„Glavni glumac koji večeras ipak može da vam se pokloni, Dragan Bjelogrlić“, rekla je voditeljka programa na kraju prikazivanja filma. Potom je pozdravljen aplauzom publike.

On je prethodnu noć proveo u pritvoru, ali se od danas brani sa slobode – priznao je da je kriv za nasilničko ponašanje, koje mu se nakon incidenta u niškom hotelu „Ambasador“, kada je napao reditelja Predraga Antonijevića, stavlja na teret.

Njegov advokat naveo je prethodno da je bilo teško voditi postupak zbog medijskog linča koji se vodi protiv Bjelogrlića i dodao da je utvrđeno da Bjelogrlić nije bio pod dejstvom alkohola ni psihoaktivnih supstanci.

Bioskopska premijera filma „Nečista krv – Greh predaka“ reditelja Milutina Petrovića, održana je večeras u u Kombank dvorani i u kasnije u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, karte su rasprodate, a zbog velikog interesovanja u ovim bioskopima biće održane dodatne projekcije filma, saopštili su producenti.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare