Čipčić: Posla ima više nego ikad, bojim se da otvorim svoj rokovnik

Kultura 16. apr 202318:01 12 komentara
N1

Glumica Vesna Čipčić izjavila je u emisiji "Idemo dalje" da je veoma zauzeta predstavama koje igra širom Evrope i u našoj zemlji.

„Zadesio se takav neki period u životu. Bojim se da otvorim svoj rokovnik i da pogledam, jer svaki put se uplašim“, kaže ona i dodaje da je sama kriva za takvu poslovnu dinamiku.

Prema njenim rečima, dešava se često da je producenti zbog rasprodatih predstava pitaju da li mogu da o“otvore“ nove termine i da je često u inostranstvu.

„Veselo mi je. A da mi život nije takav, sedela bi na Divčibarama, i crtala bih i pisala. Ne smeme da kukam, ali nije mi baš lako. Bogu hvala što ima toliko posla i zadovoljstva“, kazala je Čipčić.

Naša poznata je glumica je otvorila izložbu u foajeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta koja će trajati do 1. maja, a tema izložbe su klovnovi, koje je počela da crta skoro tri i po decenije.

„U Beogradu nisam imala izložbu. Svoju prvu izložbu sam imala u Holandiji u Amsterdamu, zatim u Mađarskoj, u Novom Sadu i u mojoj Kikindi“, otkrila je Čipćić.

Kaže da je postala baka, i da uživa u tome.

„Najvažnije da su mi deca stasali u dobre ljude. Kada su bili mali, često sam se ljutila na njih, ali  mislim da sam uspela u odgajanju. Decu Ivana i Anju smatram svojim najvećim uspehom“, poručuje ona i dodaje da ima jako malo vremena za unuke.

„Rođenje unuka Alekseja je ostvarenje mojih najvećih želja“, zaključila je Čipčić.

Poglredajte kompletno gostovanje vesne Čipćić u emisiji „idemo dalje“:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare