Gastronomski užitak jeseni – objavljen trejler za „Meni“ s Rejfom Fajnsom

Kultura 10. avg 202216:42 1 komentar
Printscreen

Objavljen je novi trejler za najveći gastronomski užitak jeseni - film "Meni", saopštili su producenti. Sjajnu glumačku ekipu na čelu sa Rejfom Fajnsom („Grand Budapest hotel“, „Nije vreme za umiranje“, „The King’s Man: Početak“) čine i Anja Tejlor Džoj („Severnjak“, „Kraljilin gambit“), Nikolas Holt („Miljenica“), Dženet Mektir („Ozark“, „Džesika Džouns“), Džon Legisamo („Mulen Ruž“, „Romeo i Julija“) i mnogi drugi.

„Meni“ prati priču o mladom paru (Anja Tejlor Džoj i Nikolas Holt) koji zajedno sa grupom stranaca idu na udaljeno ostrvo na severozapadu Pacifika kako bi uživali u delikatesima sa ekskluzivnog menija čuvenog šefa kuhinje (Rejf Fajns).

„Zavirite u kuhinju u kojoj šef ima status boga. Probajte jela koja imaju ukus prirode, budite usluženi najboljom uslugom koja je namenjena samo odabranima. Priuštite sebi iskustvo koje se proživljava samo jednom u životu, uz prve kadrove novog trejlera filma „Meni“ poželećete da budete u društvu odabranih“, navode producenti.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova „Severnjak“ (The Northman), „Veštica: Narodna priča Nove Engleske“ (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku, italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu rolu u seriji „Kraljičin gambit“ (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.

Režiju potpisuje Mark Majlod („Igra prestola“). Film „Meni“ svoje bioskopsko prikazivanje započinje 17. novembra

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare