Gastronomski užitak jeseni – objavljen trejler za „Meni“ s Rejfom Fajnsom

Kultura 10. avg 202216:42 komentar
Printscreen

Objavljen je novi trejler za najveći gastronomski užitak jeseni - film "Meni", saopštili su producenti. Sjajnu glumačku ekipu na čelu sa Rejfom Fajnsom („Grand Budapest hotel“, „Nije vreme za umiranje“, „The King’s Man: Početak“) čine i Anja Tejlor Džoj („Severnjak“, „Kraljilin gambit“), Nikolas Holt („Miljenica“), Dženet Mektir („Ozark“, „Džesika Džouns“), Džon Legisamo („Mulen Ruž“, „Romeo i Julija“) i mnogi drugi.

„Meni“ prati priču o mladom paru (Anja Tejlor Džoj i Nikolas Holt) koji zajedno sa grupom stranaca idu na udaljeno ostrvo na severozapadu Pacifika kako bi uživali u delikatesima sa ekskluzivnog menija čuvenog šefa kuhinje (Rejf Fajns).

„Zavirite u kuhinju u kojoj šef ima status boga. Probajte jela koja imaju ukus prirode, budite usluženi najboljom uslugom koja je namenjena samo odabranima. Priuštite sebi iskustvo koje se proživljava samo jednom u životu, uz prve kadrove novog trejlera filma „Meni“ poželećete da budete u društvu odabranih“, navode producenti.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova „Severnjak“ (The Northman), „Veštica: Narodna priča Nove Engleske“ (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku, italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu rolu u seriji „Kraljičin gambit“ (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.

Režiju potpisuje Mark Majlod („Igra prestola“). Film „Meni“ svoje bioskopsko prikazivanje započinje 17. novembra