„Moja Slavice“ u pošti na periferiji: Studenti FDU prave sitkom

Kultura 21. apr 202311:10 0 komentara
Promo

Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimaju krajem aprila pilot epizodu sitkoma pod nazivom “Moja Slavice”.

Radnja sitkoma “Moja Slavice” dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama. Ali nad njihovim životima se nadvija tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

Ovog puta u sitkomu ispred kamera se nalaze glumačke zvezde Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić. Publika će ponovo imati priliku da se susretne na malim ekranima, sa poznatim pevačem i novopečenim glumcem Mihajlom Veruovićem poznatijim pod scenskim imenom Voyage.

Pilot epizoda sitkoma “Moja Slavice” biće premijerno prikazana 3. juna na Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!