„Nečista krv“ od danas na Netfliksu

Kultura 17. jan 202216:28 1 komentar
Promo

Film „Nečista krv – Greh predaka“ (Bad Blood), u režiji Milutina Petrovića i produkciji This and That productions, od danas je dostupan na platformi za filmove i serije Netfliks na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i Turske.

Ovo je prvo domaće ostvarenje sedme umetnosti koje će se naći na ovoj platformi, što će po rečima producenatkinje Snežana van Hauvelingen „otvoriti vrata“ domaćim serijama i filmovima da nađu svoje mesto i publiku putem ovakvih servisa.

Film sniman po adaptiranom scenariju Voje Nanovića, a zasnovan na delima Bore Stankovića, ostvario je značajan uspeh kako pred bioskopskom tako i pred festivalskom publikom. U bioskopima ga je pogledalo više 100.000 ljudi, a ovenčan je i mnogim filmskim priznanjima.

Glavne uloge igraju Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež, Aleksandar Ristoski, Nedim Nezirović, Dejan Bućin, Teodora Dragićević, MIlica Gojković, Vaja Dujović i Nikola Vujović.

Iz produkcije This and That production, koja je do sada realizovala više uspešnih projekata – Jutro će promeniti sve“, „Dnevnik Diane Budisavljević“, „Dobra žena“, najavili su nove projekte koji su još u fazi pripreme – TV serija „Sablja“ u režiji Gorana Stankovića i Vladimira Tagića, filmove „Majka Mara“ u režiji Mirjane Karanović, „Ekskurzija“ u režiji Miroslava Terzića i „Oče naš“ u režiji Gorana Stankovića.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare