Pijanista Koljinog benda: „Odluka da podrži SNS samo njegova, zato Grobovlasnici više ne postoje“

Kultura 11. dec 202318:25 387 komentara
N1 info

Koncert grupe Kolja i Grobovlasnici, koji je trebalo da bude održan 20. decembra u Beogradu u MTS dvorani, nažalost neće biti realizovan iz tehničkih razloga, objavila je ranije promoterska kuća Long Play. A potom se oglasio i pijanista tog benda Ivan Aleksijević Pančevac navodeći da Grobovlasnici više ne postoje ubog odluke Kolje da podrži SNS, prenosi Headliner.

U komentarima na vest da je otkazan koncert Kolje i Grobovlasnika, na FB stranici Headlinera, oglasio se i pijanista Ivan Aleksijević Pančevac, član pomenutog sastava.

POVEZANE VESTI

On je u komentaru potvrdio da Grobovlasnici nemaju nikakve veze s ličnim odlukama Nikole Pejakovića Kolje i da zbog tih odluka Grobovlasnici više ne postoje.

“Grobovlasnici sa tim nemaju veze, to je na žalost njegova odluka zbog koje taj bend više ne postoji, jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana, i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje, bes i tugu”, napisao je Aleksijević.

Grobovlasnike su činili Nikola Pejaković Kolja – vokal, gitare; Vojislav Aralica – gitare, bas gitara, prateći vokal; Ivan Aleksijević – hammond orgulje, klavir, prateći vokal; Sebastijan Kerekeš Seba – bubnjevi, prateći vokal; Kristijan Mlačak – tenor saksofon, prateći vokal i Nemanja Banović – truba, prateći vokal.

Na koncertu Kolje i Grobovlasnika, koji je otkazan, trebalo je da bude predstavljen novi album “Sreća i druge brige” ali održavanje je onemogućeno zbog iznenadnih tehničkih problema, saopštio je ranije Long Play.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare