Studenti FDU snimili novi sitkom – Mora Bora

Kultura 12. jun 202115:33 0 komentara
Anja Kovačević

Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimili su pilot epizodu sitkoma „Mora Bora“.

„Mora Bora“ donosi priču o mladom bračnom paru koji se na početku svog zajedničkog života suočava sa „ogromnim“ egzintencijalnim problemom – nedostatkom novca za letovanje. Uz obilje smešnih zapleta i likova, mladi par je na putu ostvarenja cilja. Ispred kamera su se našle mlade glumačke zvezde Staša Nikolić i Marko Vasiljević i velika imena srpskog glumišta – Nela Mihailović, Milica Zarić, Mima Karadžić i Nenad Okanović.

Sitkom „Mora Bora“ biće premijerno prikazan 26. juna na 16. Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Već godinama sitkom predstavlja najzahtevniju televizijsku vežbu koja se realizuje na FDU uz učešće svih studenata filmskog i televizijskog smera kao i studenata glume. Snimanje je obavljeno pod mentorstvom profesora Gorana Pekovića i stručne saradnice Martine Krivokapić.

Klasu FTV produkcije 2018 čine: Tamara Remenski, Anastasija Nešković, Jovana Čučuković, Ana Ristić, Tijana Savić, Jana Miljković, Anja Kovačević, Sara Kamarit i Marko Nikolić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!