Za svaku kupljenu kartu za Fest, Fondacija Mozzart donira dečjim klinikama

CEBEF/ Dušan Milenković

Tradicionalna akcija CEBEFA i Mozzart nastavlja se i ove godine! Zahvaljujući dugogodišnjuem partnerstvu velika akcija opremanja ustanova koje zbrinjavaju najmlađe pacijente nastavlja se i ove godine. Za svaku kupljenu kartu Fondacija Mozzart doniraće sredstva za pomoć dečjim klinikama.

Publika će u narednih sedam dana moći da uživa u nekim od najtraženijih filmova sa ovogodišnjeg festivala, ali i u osećaju da učestvuje u društveno odgovornoj akciji. Na velikom platnu biće prikazano 113 filmova iz 39 zemalja, od čega 107 premijerno, u okviru devet programskih celina.

„Drago nam je što i ove godine u saradnji sa CEBEF-om povezujemo kulturu i zdravstvo tradicionalnom akcijom pomoći dečjim klinikama, a ujedno i ljubiteljima sedme umetnosti pružamo priliku da kupovinom karte doprinesu uvećanju humanitarnog fonda. Nastavljamo da u saradnji sa FEST-om svi budemo društveno odgovorni“ istakao je upravitelj Fondacije Mozzart Borjan Popović.

Pod simboličnim naslovom „Strast života“, ovogodišnje, 51. izdanje Festa trajaće do 5. marta i publici će ponuditi bogat izbor filmskog programa.

CEBEF/ Dušan Milenković