Sex i grad

Izvor: Ilustracija/N1

Deluje da će ova godina biti u znaku “volite sebe” “j**** druge”. Ako ne možeš da voliš sebe, kako ćeš voleti druge. I sve takve neke poruke u ovom danu koji važi za dan najveće depre u godini. I tako smo počeli da se ubeđujemo da smo najbolji i najlepši i da sebi možemo zapravo sve mnogo bolje nego da pustimo druge bliže. Jer već nas je korona udaljila, 'aj sad samo da se samopomazimo i to je to sreća, sreća, uživancija. Majli ima odličnu novu pesmu u kojoj možete čak sebe držati najbolje za ruku, a mi Srbi imamo odmah naravno novu montažu, jer kako treba voleti sebe gledamo svaki dan kod predsednika Vučića, našeg vuka najboljeg.

I ovo malo bolje rešenje za đuskanje.

Tako on dakle sebi može kupiti cveće i voleti se više nego što to može bilo ko drugi. Mislim da voli njega. Ja potpisujem da to nije tačno, jer građani ga vole više, bolje, jače. Neki građani. Pogotovo oni stranački. Elem, i sad smo, naravno, opet mi to voljenje sebe izmislili pre no svet i tamo neke svetske zvezde.

Dobro se inače đuska uz novu pesmu “Flowers” ako vam je kupatilo suvo… Ne pitajte kako znam. Ima, vidim i na Instagramu, sve neke poruke “nežno prema sebi”, “zavoli svoj odraz u ogledalu”, “voli svoje lice” i bla, bla, bla… kupi sebi cveće.

I evo da vam kažem – neću! Jer sve to tera u žešći narcizam. Nisam stručnjak – zato psiholozi, psihijatri, koučovi stop – al’, eto, igrom slučaja znam.

Prvo, na licu me ubi neka bubuljica, 14. dan pod stare dane, i možda bi to i prošlo da ja ne vršim mini operacije svako veče. Drugo, odraz u ogledalu nije zadovoljavajući zato pazim šta jedem i vežbam, a to neviđeno smara madaaa ponekad i prija. Treće, mogu ja sebi da kupim cveće, al’ ne može se opisati taj osećaj kako je kad ti cveće kupi neko drugi, pa bez povoda, bup, tek onako, to ne može prijatelji da se prepriča u ličnom stavu, ma da si Rubi (za mlađe – Tijanić iz doba kada više nije znao kako da javno saspe sve što zna, a ne sme).

I na kraju, ali ne najmanje važno, jeste volite druge, i to je samo moj stav, moram ovde šest puta da se ogradim, i zaljubite se i tako lepršajte i neka se neko zaljubi u vas.

Ne znam da li smem sad na kraju ovih ličnih misli da vam otkrivam baš sve, ali po mojim saznanjima – ne po saznanjima N1, jer oni tamo u redakciji samo smišljaju šta da pitaju vuka, dakle mojim – jedna ljubav u Nemanjinoj 11 cveta i sve ovako lete leptirići, i ja kažem neka ih i ovako tamo više i ne idemo i nemamo pojma ko su nam ministri. Iskreno, guglala sam neki dan ime ministarke pravde, a ako ja guglam, vi ste onda ćao. A sad idem malo da radim jer mora neko i to, da vam onim pitanjima ulepšavam dane, onda vi mi lupate srca i volimo se međusobno, a nerviramo predsednika koji može često pričati, kako Majli peva, satima i reći čak i ono što niko ne razume i sve češće je tako.

Vaša Ž.