Greškom dobio poklone vredne 4.500 evra, i može da ih zadrži

Lifestyle 03. dec 201410:54 > 10:55
Izvor: Freeimages.com

Božić je došao pre roka za jednog mladog Britanca koji je greškom od Amazona dobio 4.500 evra vredne predmete i, što je najvažnije, pravo da ih zadrži, saopštila je čuvena onlajn prodavnica.

Student inženjerstva Robert Kvin slikao se za britanski tabloid San okružen „poklonima“, među kojima su 3D televizor, nekoliko tableta, konzola za igrice, pa čak i jedan radijator.

Predmete su vratili nezadovoljni kupaci i poslali u jedan od depoa Amazona, ali su greškom završili na Kvinovoj adresi, u londonskom predgrađu Bromli.

„Rekao sam im da ne bih želeo da ljudi koji su ove stvari vratili imaju problema. Amazon me je, međutim, uverio da se to neće dogoditi“, ispričao je 22-godišnji mladić listu San.

On je naveo da će deo tih predmeta pokloniti u dobrotvorne svrhe, a deo prodati kako bi prikupio novac koji će uložiti u malo preduzeće koje namerava da osnuje.

Portparol Amazona je izjavio za AFP da je ta stvar sada rešena. „Mogu samo da potvrdim da je u ovom slučaju klijent obavešten da može da zadrži isporučene predmete“, dodao je on.