Đokoviću u Budvi priređen doček, proglašen počasnim građaninom

Lifestyle 28. jan 202211:39 > 12:3828 komentara

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravio je u Budvi, gde je dobio priznanje - počasnog građanina tog grada.

Novak je u petak došao u zvaničnu posetu predsedniku opštine Budva Marku Careviću, koji mu je tom prilikom uručio posebno priznanje.

POVEZANA VEST

Kako je javio reporter Nova M za N1, vladao je pravi stampedo kad je Đoković izašao iz automobila i uputio se u zgradu Opštine Budva.

Mere obezbeđenja bile su rigorozne, a veliki broj građana se okupio, svi željni da dočekaju najboljeg igrača sveta.

Đoković je morao da se probija kroz živi zid od ljudi i, kako je javio reporter, trebalo mu je 10-15 min da pređe tih 30 metara od automobila do zgrade opštine i Carevića, koji mu je uručio priznanje počasnog građanina.

„Uveren sam da će Novak Đoković biti naš ponosan Budvanin i da će mu ta titula biti podjednako značajna kao i mnoge koje je osvojio širom sveta. O sportskim uspesima neću govoriti, jer manje-više sve znamo. Svojim uspesima zadivio je ceo svet, ispunio nas je ponosom i srećom. Đoković je uspeo tamo gde su mnogi pali, on je ostao čovek i svoj“, kazao je Carević.

Novak Đoković se pozdravljao sa okupljenim građanima, ali se nije obraćao novinarima, čime je ispunio obećanje dato u Australiji, da se neće obraćati tim povodom dok se turnir ne završi.

A šta su rekli građani Budve povodom titule počasnog građanina Đokoviću pogledajte u videu:

Komentari

Vaš komentar