Koji horoskopski znakovi ne vole promene

Lifestyle 27. jul 202223:05
Stres, očaj, nesreća, tuga, glavobolja, nerviranje, nervoza
Shutterstock

Ljudima rođenim u nekim horoskopskim znacima veoma teško pada da prihvate da se svet menja i da je nekada potrebno i da oni promene svoje ponašanje kako bi se prilagodili novim okolnostima.

Aktivni.si piše, a City Magazine prenosi koji horoskopski znaci vole da sve bude isto kao i ranije.

Bik

Bikovi se smatraju izuzetno stabilnim znacima, što mnogo znači osobama koje ne vole da rizikuju. Osobe ovog znaka su uglavnom tvrdoglave i teško prihvataju da se nešto promeni u njihovim planovima za budućnost. Suočeni sa neočekivanim promenama, osećaju se izgubljeno i teško funkcionišu. Svaka naznaka da treba nešto da promene u svom životu, kod njih izaziva veliki stres.

Devica

Pedantne device ne mogu da podnesu odstupanja – a promene su one koje obično pokvare njihove razrađene planove. One moraju da analiziraju svaku promenu, što kod njih dovodi do preteranog razmišljanja i anksioznosti. Teško im je da poveruju da se ponekad stvari dešavaju stihijski, već traže logično objašnjenje za svaku promenu.

Ovan

Uprkos tome što je izuzetno impulsivan, ovnu zaista treba čvrsta osnova i osećaj sigurnosti. Uvek postoji plan B iza svake njihove odluke, što im daje osećaj sigurnosti. Problem nastaje kada dođe do neočekivanih promena; to pomera tlo pod nogama ovnova i obuzima ih osećajem bespomoćnosti.

Jarac

Organizovani jarčevi vole da se zna red i loše se snalaze van svoje rutine. S druge strane, promene su često nasumične, neočekivane i komplikovane, što jarčeve nimalo ne raduje. Njima teško pada kada ne mogu da kontrolišu sve, već moraju da se prilagode okolnostima koje nisu sami stvorili.

Komentari

Vaš komentar