Muškarac četiri godine živeo u tajnom stanu u šoping centru, niko nije znao

Lifestyle 28. nov 202213:2417 komentara
Izvor: Pixabay

Amerikanac Majkl Taunsend čak četiri godine živeo je u stanu skrivenom u tržnom centru i niko ga nije otkrio.

Sve je osmislio pre više od deset godina kada je ostao bez stana pa je morao da smisli gde će nastaviti da živi i kako će pronaći novi smeštaj. Setio se da je jednom video praznu prostoriju skrivenu između zidova jednog šoping-centra na Rod Ajlendu dok se još gradio i odlučio je da tamo „kampuje“.

Premda se sve događalo pre više od deset godina, Taunsend je tek nedavno odlučio da govori o tome. Majkl je stan u tržom centru opremio televizorom, sofom, foteljama, konzolama za videoigre, a u prostor veliki 70 kvadratnih metara dovodio je čak i svoje prijatelje.

Za četiri godine, koliko je tu živeo, koristio je toalet šoping-centra jer jedino to, kao i tekuću vodu, nije imao u prostoriji koju je preuredio. Majkl, koji je inače umetnik, živeo je četiri godine vrlo dobro i srećno, ali onda je napravio veliku grešku.

Pozvao je u stan hongkonšku umetnicu koju je pokušao da impresionira, ali bio je neoprezan dok je ulazio u svoj stan pa ga je na kraju uhvatilo obezbeđenje tržnog centra.

Na kraju je završio na sudu s nizom prekršaja, ali sudija je bio impresioniran time što je Majkl uradioo pa se izvukao samo sa opomenom. Međutim, tržni centar mu je izdao zabranu prilaska.

Komentari

Vaš komentar