Na poslednjem pitanju pozvao prijatelja i napravio šou u švedskom „Milioneru“

Lifestyle 24. jan 202314:4516 komentara
Izvor: Screenshot

Šveđanin Jonas fon Esen stigao je do poslednjeg pitanja u kvizu "Želite li da postanete milioner" bez ijedne pomoći. Na poslednjem pitanju zatražio je pomoć "pozovite prijatelja", ali ga je pitao nešto što niko nije očekivao.

Ovaj 31-godišnjak, inače dvostruki svetski šampion u pamćenju, impresionirao je svojim znanjem, čak je i do poslednjeg pitanja za milion švedskih kruna (oko 90 hiljada evra) stigao bez pomoći.

Na poslednjem pitanju iskoristio je pomoć prijatelja. Gledaoci i voditelj očekivali su da će Jonas prijatelju koji ga je pozvao pročitati milionsko pitanje, ali je on imao drugu ideju.

„Dejvide, imaš li neke planove za sledeću subotu? Pozvao bih te na žurku“, rekao je Jonas, koji je očigledno znao odgovor i na poslednje pitanje.

Voditelj i publika prvo su bili začuđeni, a onda prasnuli u smeh.

Za svaki slučaj, Jonas je iskoristio i pomoć „pola-pola“ i onda rekao odgovor. Saznavši da je tačan, skočio je na stolicu i proslavio.

Za švedski list Aftonbladet je rekao da je, kada je video pitanje, bio prilično siguran da zna odgovor.

„Sedeo sam i razmišljao šta mogu da uradim, jer sam znao odgovor. Zašto se ne bih malo zabavio. Bilo bi zaista apsurdno da sam pogrešio“, rekao je.

Novac će iskoristiti za kupovinu šarenih čarapa, a posvetiće se i stvarima koje voli.

Komentari

Vaš komentar