Princ Hari optužio britansku kraljevsku kuću da „igra prljavo“

Lifestyle 05. dec 202221:195 komentara
Izvor: AFP/ Michael M. Santiago / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Britanski princ Hari rekao je da iz britanske kraljevske porodice redovno cure priče i nazvao to "prljavom igrom" u novom trejleru za iščekivanu Netfliksovu dokumentarnu seriju o njemu i njegovoj supruzi Megan.

Prve tri epizode serije biće dostupne u četvrtak, najavio je striming servis, dok svet već nagađa o tome što će par, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, reći o ostalim članovima kraljevske porodice.

POVEZANE VESTI:

Hari i Megan su se pre dve godine povukli s kraljevskih dužnosti i preselili se u Kaliforniju. Oni su vipe puta uputili oštre kritike na račun krlajevske porodice, optužujući je za rasizam, što je porodica odbacila.

Princ je u intervjuima sugerisao da jedva razgovara s ostatkom porodice, pogotovo svojim ocem, kraljem Čarlsom III i starijim bratom Vilijamom, koji je prestolonaslednik.

„Niko ne zna pravu istinu. Mi znamo pravu istinu“, navodi Hari u trejleru za seriju.

Bakingemska palata se nije oglašavala o dokumentarnoj seriji, niti je odmah odgovorila na zahteve za komentar.

U kratkom isečku, Hari se osvrnuo na osoblje kraljevskih poseda, koje otkriva informacije novinarima, o čemu je i ranije govorio.

„Postoji hijerarhija u porodici. Znate da curi, ali ima i izmišljanja priča“, rekao je Hari. „To je prljava igra“, dodao je.

Glas u trejleru, koji se čini da je Harijev, govori o „boli i patnji žena koje se udaju u ovu instituciju“ dok se smenjuju fotografije Harijeve pokojne majke Dajane i supruge njegovog brata Kejt.

Komentari

Vaš komentar