Tamara Vučić poziva da se poseti Srbija: Ponovo se zaljubljujem u svoju zemlju

Lifestyle 25. avg 202113:04 > 13:29227 komentara
Tamara Vučić
Izvor: AFP/Slaven Vlasic/Getty images

Na društvenim mrežama pojavio se snimak supruge predsednika Srbije Tamare Vučić, u kojem je ona predstavila našu zemlju u vremenima pandemije, gde je, između ostalog, rekla i da je Srbija jedna od najboljih zemalja u borbi sa epidemijom.

Tamara Vučić je u obraćanju na engleskom i srpskom pozvala ljude da posete Srbiju, mestu gde se, kako tvrdi, ljudi grle bez ruku i sa maskom i distancom od dva metra, objavila je „Nova.rs“.

„Čini se da je svet sada manji nego ranije, zar ne? Geografska distance između zemalja je u prethodnih 18 meseca prevedena u reči koje svi koristimo kao što su dnevni slučajevi, vakcine i socijalna distanca“, ovako započinje spot Tamara Vučić na obali reke Save u Beogradu.

Ona ocenjuje da je pandemija koronavirusa neprijatelj koga svi dele i koji nas približava međusobno dok pokušavamo da ga zajedno pobedimo.

„U ovim vremenima otkrila sam da se ponovo zaljubljujem u moju zemlju. Imala sam privilegiju da još jednom svedočim lepoti srpskog naroda, unutrašnjoj snazi koju moramo da ujedinimo kao nacija, kao što smo to uradili već mnogo puta ranije“, rekla je Vučić na engleskom, a onda je nastavila na srpskom:

„Dragi prijatelji, čast mi je da vas srdačno pozdravim iz prelepe Srbije zemlje bogate tradicije, istorije, kulture, izvanrednih prirodnih lepota i gostoljubivih ljudi, među kojima se ističu brojni velikani kao što su Nikola Tesla, Mihailo Pupin, ali i sportisti ranga Novaka Đokovića.“

Tamara Vučić tvrdi kako je ljubav koju imamo jedni prema drugima pomoglo Srbiji da bude, kako tvrdi, jedna od najboljih zemalja u borbi sa pandemijom koronavirusa.

„Putovala sam svetom i videla izvanredne stvari. Ipak, moja zemlja je mesto gde sam videla ljude da se grle bez korišćenja ruku, sa maskama i distancom od dva metra“, tvrdi supruga predsednika Srbije u svom video spotu i poručila:

„Kao što reka Sava sreće Dunav u srcu našeg glavnog grada, Srbija je mesto gde upoznaš sebe. To je država koju karakterišu jaka strujanja ambicije i motivacije za uspehom, ali i luka sigurnosti i bratstva. Nadam se da ću vas videti uskoro u Beogradu kao moje prijatelje i porodicu.“

Komentari

Vaš komentar