Tramp podneo ostavku u udruženju glumaca, odgovor od dve reči nasmejao javnost

Lifestyle 05. feb 202112:45 > 12:514 komentara
Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert, File

Udruženje američkih televizijskih i radijskih glumaca (SAG) nasmejalo je javnost kad je na ostavku na članstvo u tom udruženju uvređenog Donalda Trampa uoči disciplinskog postupka odgovorilo sa samo dve reči.

„Hvala vam“, objavilo je holivudsko udruženje umetnika nakon što je u četvrtak primilo detinjasto pismo Trampa kojim podnosi ostavku na članstvo u udruženju.

„Pišem vam danas u vezi tzv.  saslušanja discipinskog odbora čiji je cilj da se ukine moje članstvo u udruženju. Koga briga!“, napisao je Tramp u pismu potpisanom crnim flomasterom.

„Vaš mi rad nije poznat, ali vrlo sam ponosan na svoj rad na filmovima poput Sam u kući 2, Zoolander i Wall Street“, nastavio je Tramp u pismu hvaleći se i svojim show programom „Pripravnik“.

„Ovo pismo služi da vas izvestim da odmah podnosim ostavku na članstvo u  SAG-AFTRA. Niste ništa učinili za mene“, napisao je Tramp koji je bio član udruženja 30 godina.

Protiv njega pokrenut je disciplinski postupak zbog povrede pravilnika udruženja ulogom koju je igrao u napadu rulje na zgradu američkog Kongresa 6. januara i zbog kontinuiranog širenja laži kojima je diskreditirao i ugrožavao sigurnost novinara od koji su mnogi članovi toga udruženja, objavilo je to udruženje.

Komentari

Vaš komentar