Udruženje: Ofarbali goluba u ružičasto za žurku povodom otkrivanja pola deteta

Ljubimci 03. feb 202307:126 komentara
Pixabay

Jedno udruženje za zaštitu životinja u Njujorku saopštilo je da pruža pomoć golubu koji je ofarban u ružičastu boju, naizgled da bi bio upotrebljen u žurci za otkrivanje pola deteta.

Golub je otkriven u Medison Skver parku u Menhetnu i pokazuje znake neuhranjenosti, saoptilo je Fond za divlje ptice. Iz te grupe su kazali da se plaše i za respiratorno zdravlje goluba, zbog snažnog mirisa boje, za koju veruju da je farba za kosu.

„Srećom, dobra osoba spasila ga je u Medison Skver parku i golubu se sada pruža pomoć na bezbednom“, objavio je Fond, prenosi BBC.

Žurke za otkrivanje pola deteta su postale tradicija u Sjedinjenim Američkim Državama. Parovi koji iščekuju prinovu prave žurke na kojima saopštavaju kog će pola biti još nerođeno dete.

Često postoji ceremonija tokom koje se preseče torta ili probuši balon, otkrivajući sadržaj plave ili ružičaste boje, što ukazuje na pol deteta.

Fond za divlje ptice upozorava da domaće ptice nikada ne treba puštati u divljinu, jer će umreti od gladi ili postati plen grabljivica.

„Ako nađete belog, ili goluba neobične boje, naročito ako izgleda uplašeno i izgubljeno, treba mu pomoći“, kazali su iz tog udruženja.

Komentari

Vaš komentar