Viralni trik za odmagljivanje prozora na automobilu, vozači su oduševljeni

Auto 24. okt 202209:35 36 komentara
zamagljena stakla, automobil
Shutterstock

Sedenje u automobilu i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vetrobran. TikTokom se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, a vozači su zapanjeni koliko je ideja u stvari jednostavna i efektna.

“Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj trik!”, podelila je jedna automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slediti.

@carsdotcom Foggy windows? 😱 No problem--try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack ♬ original sound - Cars.com

Prvi korak je, prenosi Index, uključiti grejanje na maksimalnu temperaturu kako biste osbezbedili da što više topline ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti vazduh u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vetrobranskog stakla.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha. Ovo dugme često se može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unazad. Sve što još treba da uradite je da minimalno otvorite prozore i vaš vetrobran mora biti čist.

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan je TikToker priznao je da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimak koji mu je pomogao: “Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć”, napisao je.

“Odličan savet!”i “Ova ideja je tako korisna” samo su neki od komentara vozača, prenosi Index.