Zbog bahatog parkiranja „zarobili“ auto u garaži TC Galerija

Auto 23. dec 202217:28 108 komentara
Prinstcreen/ Instagram/ Marija Ćalović

U nedostatku parking prostora, vozači su u stanju da se parkiraju gde god stignu, pa makar to bilo i mesto rezervisano za osobe za invaliditetom. Uprava TC Galerija reagovala je na takvo bahato ponošanje.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz garaže TC Galerija na kojoj se vidi automobil, parkiran na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom, kojem su stavljene takozvane „lisice“ za točkove.

Na šoferšajbni je okačeno obaveštenje: „Tvoj auto je zauzeo parking mesto osobi sa invaliditetom“. Ista poruka ostavljena je i na sledećem automobilu.

Ovaj potez naišao je odobravanje korisnika društvenih mreža, a mnogi su podsetili da bahati vozači budu upozoreni pre nego što im se „zarobi“ auto. Naime, oni preko razglasa se više puta pročitaju tablice, a vozači pozivaju da pomere automobil sa mesta za invalide.

TC Galerija im 3.600 parking mesta. Pošto je unutrašnja garaža uvek otvorena, a parking besplatan, garažu su počeli da koriste ne samo posetioci tržnog centra i Beograda na vodi, već i svi oni koji imaju bilo kakav posao da obave oko Savske i obližnjih ulica.