Avganistanski ćevap - evo kako se sprema

author
N1 Beograd
18. apr. 2018. 13:03
>
13:05
shutterstock_137577764
Shutterstock | Shutterstock

Gost Slobe Stefanovića u novoj emisiji "Mr. KItchen" bio je voditelj Miloš Urošević koji je spremao avganistanski ćevap koji se malo razlikuje od običnog, evo po čemu.

Sastojci:

- 500 gr mlevenog junećeg mesa

- 500 gr kuvanog krompira

- 3 žumanca

- 1 glavica crnog luka

- 1/2 veze peršuna

- prezle, biber, so

- 3 belanca za umakanje ćevapa

- crni i beli susam za posipanje

Preliv za ćevape:

- 400 gr kisele pavlake

- 200 ml majoneza

- 1/2 veze peršuna

- 1 čen belog luka

- sok od 1/2 limuna

Obavezno pogledajte celu emisiju u kojoj možete videti i sam proces pravljenja ali i čuti dosta kulinarskih saveta i trikova.

Teme

Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare

Pratite nas na društvenim mrežama