
Gost Slobe Stefanovića u novoj emisiji "Mr. KItchen" bio je voditelj Miloš Urošević koji je spremao avganistanski ćevap koji se malo razlikuje od običnog, evo po čemu.
Sastojci:
- 500 gr mlevenog junećeg mesa
- 500 gr kuvanog krompira
- 3 žumanca
- 1 glavica crnog luka
- 1/2 veze peršuna
- prezle, biber, so
- 3 belanca za umakanje ćevapa
- crni i beli susam za posipanje
Preliv za ćevape:
- 400 gr kisele pavlake
- 200 ml majoneza
- 1/2 veze peršuna
- 1 čen belog luka
- sok od 1/2 limuna
Obavezno pogledajte celu emisiju u kojoj možete videti i sam proces pravljenja ali i čuti dosta kulinarskih saveta i trikova.
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare