Oglas

Zapečene svinjske šnicle u sosu od paradajza

author
Stvar ukusa
27. jun. 2020. 13:15
>
13:34
shutterstock_173039933
Shutterstock | Shutterstock

Vikend ručak u kome ćete uživati.

Oglas

Sastojci:

- 500 g svinjskog buta

- 2 dl svetlog piva

- 2 dl mleka

- 2 dl paradajz sosa

- 4 čena belog luka

- peršun

- brašno

- suvi začin,

- so,biber

Priprema:  

Meso isecite na šnicle, izlupajte, pospite začinom, dodajte so i biberom i ostavite da stoji pola sata.

U većoj posudi pomešajte pivo, paradajz sos, mleko, peršun, brašno, suvi začin i biber.  

Svako parče mesa uvaljajte u brašno i ređajte u podmazanu vatrostalnu posudu.  

Prelijte sosom, pokrijte alu-folijom izbušenom čačkalicom i pecite oko sat vremena na 200 stepeni.

Prijatno!

Teme

Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare

Pratite nas na društvenim mrežama