Ražnjići od piletine, tikvica i kačkavalja

Cooking 01. avg 202010:18 > 10:34
Shutterstock

Fantastični ražnjići za celu porodicu.

Sastojci:

– 1 tikvica

– 350 g mlevenog pilećeg mesa

– mlevena crvena paprika

– so, biber

– prezle

– 50 g parmezana

– 50 g kačkavalja

– 1 jaje

– štapići za ražnjiće

Priprema:

Kačkavalj isecite na tanke pravouganike i stavite na štapiće za ražnjić. Izrendajte tikvice.

U posudi pomešajte piletinu, so, biber, mlevenu crvenu papriku, parmezan, tikvice, 2 kašike prezli i jaje. Lepo sjedinite.

Ovom smesom obmotajte kačkavalj tako da bude ceo pokriven. Malo nauljite, umočite u prezle, i pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.

Prijatno!