Potaž od tikvica

author
Coolinarika
18. nov. 2020. 13:56
>
14:00
shutterstock_370095452
Shutterstock | Shutterstock

Toplo jelo na kašiku za hladne jesenje dane.

Sastojci:

- 1 veća tikvica

- 1 glavica crvenog luka

- 1 manji koren celera

- 1 manji mesnati paradajz ili 50 g pelata

- suvi biljni začin

- so, biber

- kisela pavlaka

- maslinovo ulje

- voda po želji

- beli luk

- peršun

Priprema:

Luk, tikvicu, paradajz iseckati na kocke, dinstati na maslinovom ulju, dodati rendani celer, naliti vodom i kuvati 30 minura.

Dodati začine i izmiksati povrće, treba da bude gusto.

Na kraju iseckajte peršun i beli luk, pa dodati kiselu pavlaku.

Prijatno!

Teme

Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare

Pratite nas na društvenim mrežama