Piletina sa pečurkama

author
Coolinarika
24. dec. 2020. 12:52
>
13:24
shutterstock_268771286
Shutterstock | Shutterstock

Pileće belo meso i šampinjoni u kremastom sosu.

Sastojci:

- 500 ml neutralne pavlake

- pileće belo meso

- kačkavalj 

- 500 g šampinjona

- malo peršuna

- malo suvog biljnog začina

- so

Priprema: 

Meso prvo treba iseći na tanke šnicle, zatim ga posuti suvim biljnim začinom i malo posoliti

Na jakoj vatri pržiti meso dok ne dobije zlatno žutu boju.

Dodati pavlaku za kuvanje. Nakon 10 minuta meso skloniti sa šporeta.

Iseckati pečurke, dinstati na umerenoj temperaturi oko 10 minuta, pa dodati mesu.

Na kraju narendati malo kačkavalja i vratiti na šporet da se kačkavalj otopi.

Prijatno!

Teme

Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare

Pratite nas na društvenim mrežama