
Najbolji načina da iskoristite stari hleb.
Sastojci:
(za 3 osobe)
– 9 kriški starog hleba
– 2 jaja
– 150 ml mleka
– so, biber, origano, bosiljak
– 200 g šunke
– 150 g kačkavalja
– 50 g mocarele
– malo kečapa
– malo maslinovog ulja
Priprema:
Isecite hleb na kriške.
Umutite jaja i mleko, dodajte so i biber.
Na pleh stavite papir za pešenje. Poređajte kriške hleba i na svaku kašikom rasporedite smesu od jaja i mleka. Ovaj korak će omekšat hleb iznutra dok će spolja ostati hrskav.
Poređajte šunku i sir. Stavite kečap i pospite svaku krišku origanom i bosiljkom. Pokapajte sa malo maslinovog ulja
Pecite u predhodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 do 15 minuta.
Prijatno!
Komentari (2)
Vidi sve komentare