Oglas

Oblak kafa - osvežavajući napitak za vrele dane

author
index.hr
15. jun. 2025. 07:15
shutterstock_1929311699
Shutterstock/Inna Dodor

"Oblak kafa" je osvežavajući i neobičan napitak koji je brzo osvojio ljubitelje kafe i postao viralan na društvenim mrežama.

Oglas

Sastojci:

2 kašike instant kafe ili espresa

2 kašike vode

Oglas

1 kašika šećera

200 ml kokosove vode

led

Priprema:

Blendajte instant kafu, vodu i šećer dok smesa ne postane lagana i penasta.

Oglas

Napunite čašu ledom, sipajte kokosovu vodu i prelijte penom od kafe, prenosi Index.hr.

Umesto kokosove vode, možete koristiti i kokosovo mleko ili bilo koje drugo mleko po vašem izboru ako nemate kokosovu vodu.

@valeria_recipes Coconut Coffee Cloud Ingredients: • 2 tbsp instant coffee • 2 tbsp water • 1 tbsp sugar • 200 ml coconut water • Ice Instructions: 1. Whip together the instant coffee, water, and sugar until light and fluffy. 2. Fill a glass with ice, pour in the coconut water, and gently top with the whipped coffee foam. Enjoy! And follow me for more delicious ideas! ✨ PFC per 100g: Calories: ~45 kcal Protein: ~0.6 g Fat: ~0.2 g Carbs: ~10.2 g #CoconutCoffeeCloud #IcedCoffeeRecipe #CoffeeRecipe #WhippedCoffee #DalgonaCoffee #CoffeeLovers #CoffeeRecipe #CoconutWater #ViralCoffee #SummerDrinks #EasyDrinks #NoMilkCoffee #IcedCoffeeIdeas #RefreshingDrinks #CoffeeAtHome #HomemadeCoffee #DairyFreeDrinks #SimpleRecipes #QuickRecipes #VeganCoffee #CoffeeTime #ColdCoffeeRecipe #CoffeeTutorial #FoodieDrinks #CreativeCoffee #creatorsearchinsights ♬ A Million Colors - Vinih Pray

Nekoliko dodatnih saveta za najbolji ukus

Oglas

Koristite sveže mlevenu kafu ili kvalitetan espreso za najbolji ukus.

Takođe, izaberite 100 odsto prirodnu kokosovu vodu bez dodatog šećera za autentičan ukus.

Ako više volite slađe piće, dodajte med, agavin sirup ili čak sirup sa ukusom vanile.

Poslužite u providnoj čaši za bolji vizuelni utisak i uživajte u ukusnom hladnom napitku.

Teme

Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare

Pratite nas na društvenim mrežama