Pastrmka sa koricom od parmezana - neodoljivi spoj savršenih ukusa


Ne samo što ovaj recept sadrži parmezan, već i lešnike - sasvim novi doživljaj pastrmke...
Sastojci
3-4 fileta pastrmke
beli luk - 30g
parmezan - 100g
peršun 1 - veza
maslinovo ulje - 3 kašike
so biber - po ukusu
limunov sok - 2 kašike
drobljeni lešnik - 50g
prokelj za prilog
Priprema:
Sitno iseckamo peršun i beli luk i pomešamo sa parmezanom, lešnikom, sokom limuna i uljem.
Ribu stavimo na pleh obložen papirom i preko fileta stavimo smesu koju smo napravili i sve to ide u rernu 25 minuta na 200 stepeni. Kao prilog uz ribu služimo prokelj koji smo prethodno očistili i obarili u slanoj vodi, piše praktičnažena.tv.
Teme
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare