Piletina u sosu od gorgonzole i muskatnog oraščića


Sos koji se odlično slaže sa pilećim belim mesom.
Sastojci:
- 40 g maslaca
- 200 g gorgonzole
- 200 ml pavlake za kuvanje
- so i biber po želji
- muskatni oraščic
- belo meso, isečeno na šnicle
Priprema:
Na umerenoj temperaturi otopite maslac, dodajte izmrvljenu gorgonzolu, uz konstantno mešanje da se sir lepo otopi.
Zatim dodajte pavlaku za kuvanje i začinite po ukusu.
Ostavite da ključa još par minuta, pa skinite sa šporeta.
U međuvremenu ispecite šnicle na gril tiganju ili na malo ulja u običnom tiganju.
Poslužite toplo preliveno sosom.
Prijatno!
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas
Oglas