

Ukusan dodatak jelima od mesa.
Sastojci:
- 100 g celera
- 300 g krompira
- 300 g graška
- 1 ctni luk
- 2 čena belog luka
- 1 kašika maslaca
- so, biber
Priprema:
Crni i beli luk usitniti, krompir i celer iseći na kockice.
Luk kratko popržiti na maslacu, pa dodati beli luk.
Kad beli luk pusti aromu, dodati krompir, grašak i celer. Naliti vodom da prekrije povrće, posoliti, pobiberiti i kuvati dok povrće ne omekša.
Omekšalo povrće procediti i usitniti štapnim mikserom ili u blenderu kako biste dobili pire.
Prijatno!
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare