Taljatele u sosu od paradajza i belog luka
Recept za jednostavnu testeninu sa povrćem.
Sastojci:
- 300 g taljatela
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 čena belog luka
- 400 g pasiranog paradajza
- so i biber, po ukusu
- parmezan
Priprema:
Skuvajte taljatele u posoljenoj vodi, osam do 10 minuta.
U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte iseckan beli luk i pržite ga dok ne omekša, oko jedan minut.
Dodajte pasirani paradajz u tiganj sa belim lukom, promešajte i ostavite da se kuva na umerenoj temperaturi oko 10 minuta.
Procedite taljatele i dodajte ih u sos od paradajza. Promešajte da se sve lepo sjedini.
Pospite parmezanom i poslužite.
Prijatno!
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare
Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?
Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas