Oglas

Šnicle u sosu od senfa i vina

author
Coolinarika
11. feb. 2021. 13:02
>
13:09
Šnicle, sos, vino
Foto: Shutterstock | Foto: Shutterstock

Odlična kombinacija ukusa.

Oglas

Sastojci:

- 600 g šnicli (teletina, svinjetina ili piletina)

- 50 g maslaca

- 2 kašike senfa

- 1 čaša crvenog vina

- 200 ml pavlake za kuvanje

- malo soli

Priprema:

Šnicle istući tučkom za meso i posoliti.

Na maslacu popržiti šnicle da porumene i dobiju lepu boju.

Zatim ih izvaditi, pa u posudu u kojoj ste pržili šnicle stavite senf, čašu crvenog vina i pavlaku za kuvanje.

Dobro promešajte da se ujednači sos, pa vratiti šnicle,  da se sve zajedno još malo prokuva.

Umesto crvenog vina možete dodati belo, tada će sos biti svetliji.

Prijatno!

Teme

Koje je vaše mišljenje o ovoj temi?

Pridružite se diskusiji ili pročitajte komentare

Pratite nas na društvenim mrežama