Baka (93) je zvezda TikToka: Savetuje devojke od kakvih muškaraca da se klone

Lifestyle 10. apr 202314:23 2 komentara
Grandma Droniak
Printskrin/Grandma Droniak

Lilijan Dorniak (93) postala je zvezda društvene mreže TikTok nakon što je počela da objavljuje videe u kojima savetuje današnju mladež o vezama.

Baka Lilijan se nada da će svojim iskusnim savetima pomoći mlađima od sebe koji su i dalje sami da pronađu ljubav svog života.

„Verujte mi, bila sam na vašem mestu davno“, kaže ona.

Baka inače ima 8,7 miliona pratilaca na TikToku, a društvenim mrežama se priključila 2019. godine.

Na početku je objavljivala videe u kojima pokazuje kako se sređuje i oblači, kao i kako se šminkala pre više od 25 godina, ali deli i savete o ljubavnim dilemama.

U razgovoru za GoodMorningAmerica baka Lilijan je rekla kako se oseća kao da je postala „baka celog interneta“ otkako joj je profil postao viralan.

„Dajem ljubavne savete jer sam prošla kroz sve to. Neki su možda previše mladi da bi mogli da razmišljaju o svemu“, objasnila je ona.

@grandma_droniak Replying to @kennedybriastar now you know how to avoid your ex #datingadvice #exboyfriend #grandma ♬ original sound – grandma_droniak

U nedavnom videu koji je objavila na svom profilu na TikToku baka je dala simpatičan savet kako da izbegnete bivšu ljubav uključujući mnjaukanje u telefon kao i izgovor da ne možete da razgovarate jer ste trenutno na sastanku.

Možda njen najpopularniji video koji ima preko 2 milina pregleda je onaj u kojem baka govori o crvenim zastavicama kod muškaraca.

Kako kaže najmanje voli muškarce koji ne govore istinu o svojoj visini.

Zatim kaže da devojke treba da se klone muškaraca koji su vodeni znakovi horoskopa, kao i onih čije ime počinje na J.

@grandma_droniak Reply to @shinerskitchen listen up fellas and girls #dating #grandma #single #men ♬ original sound – grandma_droniak

„Ako ne voli mačke, blokiraj ga“, savetuje baka, a, kako ona kaže, ako igra golf, ne treba da mu verujete, prenosi Insider.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare