
Profesionalni kuvar otkrio je šta smatra ispravnim načinom upotrebe cediljke, ali mnogi ljudi se ne slažu.
Umesto tradicionalnog načina stavljanja kuvane testenine u cediljku i vraćanja u lonac, kuvar preporučuje bolju strategiju za korišćenje ovog kuhinjskog alata, prenosi New York Post.
Na kuvanu testeninu kao poklopac stavlja cediljku koja je otprilike iste veličine kao lonac i ispušta vodu. Nakon što se voda ocedi, pokazuje testeninu u loncu, dokazujući da njegov metod deluje, prenosi radiosarajevo.ba.
„Jesam li ja jedini koji koristi samo poklopac od lonca?“, pitala je jedna osoba u komentarima.
Trik sa cediljkom nije prvi put da su gledaoci zapanjeni kada saznaju da ne koriste pravilno kuhinjske alate. Kuvari i stručnjaci često dele svoje kuhinjske trikove na svojim TikTok profilima, koji često izazivaju čuđenje i diskusiju u komentarima.
Komentari ()
Vidi sve komentare