Da li je i po vama ovo najbolja strana magazina Vogue svih vremena? FOTO

Lifestyle 31. mar 202318:09 2 komentara
Shutterstock/PippiLongstocking

Naslovna strana novog izdanja filipinskog Voguea postala je veliki hit na društvenim mrežama, a neki su je čak proglasili i najboljom naslovnom stranom svih vremena.

Naime, Vogue je na naslovnu stranu za april stavio 106-godišnju tattoo umetnicu Apo Whang-Od iz sela Buscalan na Filipinima, a posvetili su joj i ogromnu priču, pa su razgovarali s njom, prenosi Index.

„Apo Maria ‘Whang-Od’ Oggay simboliše snagu i lepotu filipinskog duha. Ona je poslednja tattoo majstorica svoje generacije i tetovirala je simbole plemena Kalinga na hiljade ljudi koji su hodočastili u Buscalan“, napisali su u objavi i izdvojili jedan njen citat.

„Kada mi dođu posetioci iz dalekih zemalja, ja ću im uvek rado istetovirati obeležja Buscalana i Kalinge. Radiću to dok god sam živa“, rekla je Apo Whang-Od za Vogue. Apo je najstarija osoba koja je pozirala za naslovnicu Voguea.

Reč je o majstorici koja već decenijama svoje umeće prenosi na mlađe generacije, ali ljude su pre svega fascinirale fotografije koje potpisuje Artu Nepomuceno, kao i to što je Vogue odlučio da baš nju da staviti na naslovnicu.

Na Instagramu filipinskog Voguea sliku naslovne strane lajkalo je više od 185.000 ljudi, a u komentarima su se nizale samo pohvale. Objava je skupila više od 2.800 komentara, a izdvojićemo samo neke.

„Kakva prelepa naslovna“, „Ovo je epska naslovna strana Voguea“, „Ovo je možda i najlepša naslovnica Voguea ikad. Ponosna sam na vas“, „Prekrasna naslovna strana za Beauty izdanje. Prikazuje kako se lepo može stariti“, „Ovo je već sada legendarna naslovna“, „Ovakvo nešto sam čekala ceo život“, samo su neki od komentara ispod objave.

Komentari (2)

Vidi sve komentare