Direktor škole u Beogradu skratio časove zbog utakmica protiv Brazila i Kameruna

Lifestyle 24. nov 202213:42 107 komentara
Shutterstock/ilustracija

Dejan Nedić, direktor Druge ekonomske škole u Beogradu, obavestio je zaposlene i učenike te škole da će nastava biti skraćena danas i u ponedeljak, kada fudbalska reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru igra utakmice protiv Brazila i Kameruna.

Kako se vidi u Nedićevom obaveštenju, koje je objavio jedan korisnik Tvitera, direktor Druge ekonomske je odlučio da zbog utakmice Srbija-Brazil skrati časove drugoj smeni, a u ponedeljak, kada je na programu meč protiv Kameruna, u obe smene.

„Zbog velike, istorijske utakmice naše reprezentacije na Mundijalu sa Brazilom, koja se igra u 20 časova, a da bismo mi mogli da gledamo tu utakmicu na miru, skratićemo nastavu u četvrtak, 24. novembra posle podne“, naveo je.

Dejan Nedić je inače i bivši fudbalski sudija i sudijski analitičar, koji redovno u tom svojstvu gostuje na televizijama.

„U ponedeljak, 28. novembra, igramo drugu utakmicu sa Kamerunom u 11 časova. I to ćemo omogućiti da svi gledaju, pa će nastava biti skraćena u obe smene“, zaključeno je u odluci direktora Druge ekonomske škole.

Komentari (107)

Vidi sve komentare