Horoskopski znakovi koji imaju razloga za slavlje: Ove godine kupaće se u novcu

Lifestyle 24. feb 202421:58 4 komentara
Shutterstock/Masson

Poznata astrološkinja Julija Lifanova predviđa koji će horoskopski znakovi ove godine doneti novac.

Bik

Za bikove će cela ova godina biti u znaku blagostanja i obilja. Posebno se to odnosi na one bikove koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Novčanici će im biti najdeblji u junu, a razdoblje obilja počeće nešto ranije, oko 25. maja, piše N1 Slovenija. 

Škorpija 

Škorpije su već vladari finansijskog sektora. U junu mogu da dođu do veće količine novca, a zaista velika količina očekuje vas u decembru. Tada vas očekuju nove poslovne prilike koje ćete znati jako dobro da investirate.

Ovan

Najbogatije razdoblje za ovnove počeće krajem maja. Ali taj ćete uticaj osetiti već u aprilu, kada će se vaše planete i ostali uticaji jednostavno uskladiti. U letnjim mesecima će vas još više poštovati, što će se odraziti i na vaš džep.

Vodolije

Znakovi Vodolije su ove godine pravi srećnici jer je ovo stvarno njihova godina. Ide vam dobro od januara i tako će biti i tokom cele godine. Put je širom otvoren za sve vaše projekte, stoga nemojte da se plašite. Hrabro napred svojim putem.

Najbolje razdoblje za će biti u septembru, kao i junu. Sredinom septembra biće prva pomračina u znaku Ribe, što otvara mogućnost velike preraspodele vašeg novca u sledeće dve godine. Imatćete veću odgovornost, ali i veću zaradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare